Touch and feel box interactives for living rainforest exhibition

a sign of innovation & creativity: Projects

work we are proud of…Living Rainforest

Visitor Centre Fit-out
Using the very latest 3M wall wrapping materials, More Creative installed this feature visitor centre experience for the Living Rainforest in Oxford. This project included production of birch ply room dividers, gobo lighting, touch screen interactives and touch and feel boxes. Flaps on the wall lift to reveal an exciting glimpse into the rainforest and the animals that live there.
Bespoke branch shaped hangers cut from birch ply

Wall Features

Printed interpretation flaps with hinge for rainforest exhibition

Lift Interactives

Digital Av touch screen interactive for rainforest exhibit

Digital Displays

Design and installation of printed wall graphics for visitor centre fit out

Interior Graphics